Almanya'da yaşayan mevcut gurbetçiler, Türk Konserleri hakkında bilgi ve takvim aramaktalar. Bir çok sanatçımız Almanya'daki Türkler için Berlin'de ve Köln gibi gurbetçi nüfusunun yoğun olduğu bölgelerde konserler vermektedir. Bizde bugün Türk sanatçılarının Almanya'da ki konser takvimini bir araya getirdik. 


Almanya Türk Konserleri 2024 

Almanya'da yaşıyor ve daha önce bir Türk konserine gitmediyseniz büyük bir şey kaçırmışsınız demektir, çünkü Türk konserleri hem heyecanlı hemde eğlenceli geçmekte. Daha önce tanıdığınız biri konsere gittiyse mutlaka size de tavsiye edecektir. Gurbette yabancılık çekmemek, aktivite sahibi olmak için bir kaç yoldan bir tanesidir konserler. İşte sizler için derlediğimiz en yakın Türk Konserleri;


Fazıl Say Potsdam Konseri - Berlin

En yakın tarihteki Türk konserlerinden bir tanesidr Fazıl Say Potsdam konseri olacaktır. 20 Nisan'da tekrar ekranlara gelecek. Sevilen sanatçılardan bir tanesi olan Fazıl Say, son yıllarda Avrupa'da konserleri ile ses getirmiş isimlerden bir tanesidir. Yakın tarihden olan 20 Nisan tarihinde Nikolaisaal'de konseri ile gelecek. Yakın tarihlerde konser arayışınız var ise alternatif olacaktır.


Fatma Turgut Konseri - Berlin 

Almanya'nın başkenti Berlin'e gelecek olan Fatma Turgut kendi müzik misyonu ile ziyaretçilere ayrı bir hava katmaya geliyor ! 22 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan konser SO36'da gerçekleşecektir. Fatma Turgut'un müziklerini beğeneceğinize eminiz. Almanya Türk Konseri arayışınız devam ediyorsa güzel bir alternatif olabilir. Sevdiklerinizle mükemmel zamanlar geçirebileceğiniz bir atmosfer olacağına eminiz.


Pinhani Konseri - Berlin 

Berlin'de gerçekleşecek olan Türk konserlerinden bir tanesi de Pinhani olacaktır, yazımızda ki en yakın tarihlerden bir tanesi olan Pinhani konseri 12 Nisan tarihinde gerçekleşecektir. Am Flutgraben 2, 12435 Berlin Almanya de tüm gurbetçileri beklemekte. Sevdiklerinizle alternatif bir gün geçirebilirsiniz. 


Almanya Berlin Konserleri 2024

Bugün ki yazımızda Almanya'da gerçekleşecek olan Türk Konserleri ni sizler için bir arada listeledik. Gurbette bir çok insan yalnızlık ve depresyon gelebiliyor. Bu tür Türk nüfusunun yoğun olduğu aktivitelere katılarak hem çevrenizi genişletebilir hemde güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Listelediğimiz bütün konserler ücretsiz olacaktır, bu yüzden katılım sayısı yüksek olacağı için hemen biletlerinizi almayı unutmayınız. Almanya'daki Almanlarda konserlere katılım sağlayacağı için katılımlar yüksek olacaktır. 



Yorum

Daha yeni Daha eski